Yaşamım ve hobilerim

İbrahim Canbulat

Bu yazı tarafından 6 Tem 2012 tarihinde Fıropedia bölümünde yayınlandı. 2 yorum aldı ve 1.247 defa okundu.

Yüksek Mimar İbrahim Canbulat, ODTÜ mezunu. ODTÜ’de uzun bir süre öğretim görevliliği yaptı. Daha sonra kendi şirketiyle, özellikle Türki cumhuriyetlere yönelik olarak dışticaret ve danışmanlık hizmetleri verdi. Restorasyonunu gerçekleştirdiği kendi evleri Macunağası İzzet Efendi Konağı ile, 2006 Türkiye Mimarlar Odası’nın Koruma ve Yaşatma Dalında ödül aldı. Şimdilerde Karabük Üniversitesi, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde mimari tasarım dersleri veriyor. Eşi Gül Canbulat ile Safranbolu’ da Gülevi‘ ni işletiyorlar.

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. İLHAN NALCIOĞLU

    İBRAHİM BEY . İYİ GÜNLER İYİ PAZARLAR, BEN BUGÜN SABAH HABERLERİ İÇİN HABER …TÜRK KANALINDA HEBERLERİ İZLEDİM. HABERLERİN SONUNDA BAKALIM NE VAR DİYE BEKLEDİM. BİR DÜNYA MİRASI SAFRANBOLU İSİMLİ DİZİ BAŞLADI….. BU DİZİDE SİZİ GÖRDÜM. SİZİNLE 1963-1966 YILLARINDA KABATAŞ ERKEK LİSESİNDE 2 VE 3 FEN E DE BERABER OKUMUŞTUK. HATTA EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ GÜZİN HANIM, BİR ONKASIMDA ATATÜRKLE İLGİ BİR KOMPOZİSYON YAZMAMIZI İSTEMİŞTİ . SİZİN BEN VE ATATÜRK İSİMLİ YAZINIZ SINIFTA ÇOK BEĞENİLMİŞTİ VE TAKMDİR EDİLMİŞTİ. HER HALDE BENİM SİZİ HATIRLAMAMDA BU ANI ETKİLİ OLDU. ÇÜNKÜ GERÇEK ATATÜRKÇÜLER O KADAR AZALDIKİ ….BEN DE DÖRT YILLIK ÖĞRETMEN OKULUNU BİTİRDİM.TİCADET LİSESİ MUHASEBE ÖĞRETMENİ OLARAK MEZUN OLDUM. FAKAT İSTANBULU TAYİNİMİ YAPTIRMADIM. LİSANSÜSTÜ MUHASEBE PROĞRAMINA DEVAM ETTİM. SONRA BANA BİR ŞİRKETTEMUHASEBE İŞİ BULDULAR. DAHA SONRADA KOÇ GRUBUNA BAĞLI BİR ŞİRKETTE ON YIL ÇALIŞTİM. KENDİ EVİMİZİN İNŞAATINI YAPTIM. ŞİMDİ İMKB DEKİ ŞİRKET BİLANÇOLARINI TAKİP EDİYORUM. KADIKÖYDEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜMLE İLGİLENİYORUM….BU SATIRLARI BU GÜNKÜ HABER TÜRKTE YAYINLANAN BRDÜNYA MİRASI SAFRANBOLU İÇİN YAZIYO

    RUM. BU VESİLEYLE İYİ GÜNLER DİLERİM. İLHAN NALCIOĞLU ESKİ BİR KABATAŞ LİSESİ

    • Mahmut Fırat NALCIOĞLU

      MERHABA İLHAN BEY. SİZ LİSE ARKADIŞINIZI BULMUŞSUNUZ SANIRIM BENDE SİZİ BULDUM..FERHAT NALCIOĞLU’NUN OĞLUMUSUNUZ? BABANIZ İLE DEDEM MAHMUT NALCIOĞLU KARDEŞTİRLER.BABAM NECDET NALCIOĞLU. EĞER SİZDE İSTERSENİZ BURADAN DA OLSA İLETİŞİME GEÇMEK İSTERİM.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir