Yaşamım ve hobilerim

Uyarı

Bu yazı tarafından 24 Oca 2012 tarihinde Fıro, Yasal Uyarı bölümünde yayınlandı. 0 yorum aldı ve 605 defa okundu.

Bu sitede yer alan yazılar tamamen yazarın kendi hayat görüşü, sosyal tecrübesi ve kendi bilgilerini yansıtmaktadır. Yazılarda tavsiye yer alıyorsa uygulamak sizin sorumluluğunuzdadır; bilgilerin doğruluğu kesin olmadığı gibi tamamen yanlış da olabilir, inanmak ya da inanmamak yine sizin bileceğiniz bir şeydir.

İnternet sitemde mümkün olduğunca Türkçe’ yi güzel kullanmaya özen gösteriyorum. Bazen okurların okuma güçlüğü çekeceğini tahmin etsem de, küreselleşen dünyada dilimizi işgal eden yabancı kelimeler yerine Türkçe karşılıklar kullanıyorum. Kullandığım kelimeleri Ötüken Türkçe Sözlüğü’ nden kontrol ediyor olsam da, okurlardan da atlamış olabileceğim kelimeleri, yazım hatalarını bana bildirmelerini rica ediyorum.

 

Bu sitedeki yazıların her biri üzerlerinde saatlerce çalışarak ortaya çıkıyor. Günlük koşturma arasında bu vakti ayırmaktan keyif alıyorum ama yine de yazdığım yazıların başka sitelerde İZİN ALINMADAN kullanılması can sıkıcı oluyor. Lütfen emeğe saygısızlıktan kaçının ve site içeriğini izinsiz kullanmayın.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir