Yaşamım ve hobilerim

Amaç

Bu yazı tarafından 25 Oca 2012 tarihinde Fıro, Hakkında bölümünde yayınlandı. 0 yorum aldı ve 643 defa okundu.

Bu site hobisel uğraşlarımı paylaşmak ve okuyuculardan gelecek olan yorumlarla kendimi geliştirmek için var. Bu sitede, yıllardır uğraştığım ya da araştırdığım ya da sadece paylaşmak istediğim konuları, yazıları bulacaksınız.

Yapılan yorumlar bu sitenin önemli bir parçası. Kayıt olup yazılara yorum/düzeltme/soru yazmanız benim açımdan çok önemli.

Organizasyon her zaman sizi memnun etmeyebilir, elimden geleni yapıyorum ama benim için her zaman önemli olan içerik. Güncellemeler de zaman zaman hayal kırıklığı yaratabilir. Bu siteyi iş ve özel hayatımdan arta kalan zamanda hazırlıyorum. Dolayısıyla uzun süreler yeni yazı yazamayacağım dönemler olacaktır. Bunun için şimdiden üzgünüm.

 

Bir başka üzgün olduğum nokta ise gelecekte yapacağım zamansız güncellemelerdir. Yazıları hep bir işin arasında ya da uykuya dalmadan az önce yazdığım için o anda yazılanların mutlaka defalarca düzeltmeden geçmesi gerekiyor. Çoğu zaman bu düzeltme ve güncellemeler yazı yayınlandıktan sonra gerçekleşecektir. O yüzden bir okuduğunuz yazıyı ikinci seferde farklı bulursanız ya da yerini bulamazsanız, o yazı bir düzeltmeye girmiş demektir. Fakat güncellediğim yazıları “Güncel” işaretiyle yayınlama konusunda ümitliyim. Unutmadıysam, güncellenmiş yazıda “Güncel” işareti olacak.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir